Εδώ και λίγες μέρες το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο George Clooney αρραβωνιάστηκε την 36χρονη δικηγόρο Amal Alamuddin, κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς κανένας από τους δύο να το έχει επιβεβαιώσει. 

Ήρθε όμως, η ώρα η είδηση περί αρραβώνα του διάσημου ηθοποιού να επιβεβαιωθεί και μάλιστα από την ίδια του τη μητέρα!

gerogercvl

Η 74χρονη μητέρα του George, Nina Clooney δήλωσε χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό της.  «Δηλώνω πως είμαι τρελά ευτυχισμένη! Η Amal είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι! Μου αρέσει πολύ!», προσθέτοντας πως η 36χρονη δικηγόρος διαθέτει «ομορφιά με μυαλό».

goneis

Η Amal Alamuddin να σημειώσουμε δεν είναι μια τυχαία δικηγόρος, αφού ασχολείται ενεργά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και εκπροσωπεί τον ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange, ενώ είναι και σύμβουλος του Kofi Annan. Μάλιστα η μητέρα του Clooney αποκάλυψε πως ο γιος της, τους γνώρισε την Amal τον περασμένο χρόνο, και πως οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν ανακάλυψαν το αμοιβαίο τους ενδιαφέρον για τις διεθνείς υποθέσεις, με τις οποίες ασχολείται ενεργά ο 52χρονος star τα τελευταία χρόνια.

george2

«Δεν εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε ότι αρραβωνιάστηκαν! Σε πνευματικό επίπεδο, είναι ισότιμοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον George. Ο κόσμος της Amal, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Hollywood» είπε η μητέρα του George και πρόσθεσε πως: «Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή αίσθηση του χιούμορ, και είναι δυο πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, που νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον».