Παρόλο που η Μαρία Σολωμού έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη σε συνεντεύξεις της ότι οι φίλοι της είναι εκτός χώρου, στην περίπτωση της Σύλβιας Δεληκούρα φαίνεται πως έχει κάνει εξαίρεση και οι δύο κοπέλες είναι συνέχεια μαζί. Πού τις χάνεις πού τις βρίσκεις οι δυο ηθοποιοί έχουν γίνει αυτοκόλλητες σε ό,τι κι αν κάνουν.

Έτσι, λοιπόν, σε μια χαλαρή βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, το βράδυ της περασμένης εβδομάδας, ο φακός του YOU «τσάκωσε» τις δύο φίλες την ώρα που έμπαιναν στο εμπορικό κέντρο ενώ μαζί τους ήταν ο νέος σύντροφος της Σύλβιας Δεληκούρα αλλά και ο 8χρονος γιος της Μαρίας, Αλέξανδρος Αθανασίου.

Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε και ο Πάνος Μουζουράκης, αγαπημένος της Σολωμού. Και αφού Μαρία και Σύλβια εδώ και μερικούς μήνες έχουν γίνει ένα, το ίδιο συμβαίνει και με τα’ αγόρια τους, παρόλο που ο σύντροφος της Σύλβιας είναι σχετικά καινούριος στην παρέα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού YOU η ηθοποιός εδώ και δύο μήνες, φύσηξε νέος έρωτας στη ζωή της με τν Δημήτρη – αγνώστων λοιπών στοιχείων και επιχειρηματία στο επάγγελμα- είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα μένουν μαζί από την πρώτη στιγμή σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Δείτε τη Σολωμου-Μουζουράκη-Δεληκούρα να κάνουν βόλτα σε εμπορικό κέντρο

[doptg id=”1275″]