Ο Κeith Urban σε συναυλία που έδωσε πρόσφατα στο Olympic Park του Σύδνεϋ δεν δίστασε να κάνει ερωτική εξομολόγηση από σκηνής στη Νicole Kidman, αλλά και να αποκαλύψει πως η ίδια είχε τις αμφιβολίες της για αυτόν το γάμο, μόλις πέντε μέρες πριν πραγματοποιηθεί.

«Θέλω να κάνω μια ειδική αφιέρωση, αυτή τη φορά για την περίοδο πριν από 8 χρόνια, πέντε μέρες πριν παντρευτούμε. Εκείνες τις μέρες η τότε αρραβωνιαστικιά μου, καθώς μιλούσαμε για το γάμο, μου εξέφρασε τις (δικαιολογημένες) αμφιβολίες της. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να την καθησυχάσω και να την πείσω πως εγώ θα είμαι ο άντρας της, μπορούσα να το διαισθανθώ» είπε ο Αυστραλός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συναυλίας του και μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και συνέχισε: «Την επόμενη μέρα έτυχε να είμαι με ένα φίλο μου που είναι στιχουργός, και του μιλούσα για το τι συνέβη. Μου είπε πως μπορούσαμε να γράψουμε αυτό το τραγούδι για τη σύζυγό μου, και να που αυτή βρίσκεται εδώ απόψε».

Και έκλεισε την αφιέρωσή του με τον πιο γλυκό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει, λέγοντας: «Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί το σκοτάδι και οι τρομακτικοί άνθρωποι, αυτή είναι εξαιρετική, αγνή, ένα όμορφο ξέφωτο. Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

keith5

keith1

keith2

keith4