Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, η ηθοποιός και εστεμμένη Έλενα Ασημακοπούλου, άνοιξε τα φτερά της στον επιχειρηματικό χώρο. Έχοντας πάντα δίπλα της τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο, η Έλενα εγκαινίασε πριν από λίγες μέρες ένα κατάστημα  με υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ στα Νέα Παλάτια Ωρωπού .

Το όνομα που διάλεξε να του δώσει είναι ιταλικό και λέγεται «Scarpiamo», αλλά τα είδη που έχει επιλέξει είναι ελληνικά. Στόχος της Έλενας είναι όλα όσα διαλέγει να είναι ευκολοφόρετα, να συνδυάζουν το μοντέρνο με το κλασικό και οι τιμές τους να είναι οικονομικές και προσιτές.

Ο λόγος που επέλεξε να ανοίξει το κατάστημα στην περιοχή Νέα Παλάτια Ωρωπού ήταν γιατί εκτός του ότι δεν υπάρχει ανάλογο κατάστημα στην περιοχή, οι άνθρωποι που ζουν εκεί την αγαπούν και θα την στηρίξουν, αφού έχει ζήσει στον Ωρωπό πάρα πολλά χρόνια.

Στην καινούρια της προσπάθεια είναι δίπλα της και η μητέρα της Μαρία, η οποία θα αναλαμβάνει τη λειτουργία του Scarpiamo τις ημέρες που η Έλενα δεν θα μπορεί να βρίσκεται εκεί λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, μιας και αυτό το διάστημα έχει γυρίσματα για τη σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω».

Την ημέρα των εγκαινίων παρευρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι της και συνάδελφοι, οι κυρίες δοκίμασαν και διάλεξαν παπούτσια και τσάντες και όλοι της ευχήθηκαν να έχει “Καλή επιτυχία” και σε αυτή την προσπάθειά της.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια

[doptg id=”1136″]