Τι έκαναν άραγε μαζί στο αεροδρόμιο η Έλλη Κοκκίνου και η Βάνα Μπάρμπα; Όχι, δεν πέταξαν στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μπόγρης εμφανιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Ο φωτογραφικός φακός του YOU πέτυχε τις δυο γυναίκες το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή τους από τα Γιάννενα.

Εκεί βρέθηκαν για μια μέρα αφιλοκερδώς μαζί με άλλους επωνύμους στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής συναυλίας που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος για λογαριασμό των IKEA, στον προαύλιο χώρο του καταστήματος. Η Έλλη Κοκκίνου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, ενώ η Βάνα Μπάρμπα προλόγισε τη συναυλία.

Τα έσοδα από την βραδιά θα διατεθούν για την υποστήριξη των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών των Ιωαννίνων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων για τη λειτουργία τους ειδών. Άλλωστε, είναι γνωστό το πόσο η Έλλη είναι ευαισθητοποιημένη σε τέτοιου είδους θέματα, ενώ επιλέχθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο καθώς και η ίδια διαθέτει παιδικό σταθμό στο κέντρο της Γλυφάδας.

Όλοι οι καλλιτέχνες φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο «Epirus Palace», όπου μάλιστα πριν από πέντε μέρες είχε μείνει και ο πρίγκιπας Νικόλαος!

Δείτε φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου και της Βάνας Μπάρμπας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»