H Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο studio της Πόπης Τσαπανίδου και μίλησε για τη ζωή της αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού.

«Είμαι σε μία απ’τις καλύτερές μου φάσεις, τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Είμαι ευτυχισμένη ισορροπώντας στην καθημερινότητα και με τα πράγματα που έχω και με αυτά που θέλω να αποκτήσω. Και δεν μιλάω για υλικά αγαθά αλλά για ψυχική ηρεμία. Θέλω να αισθάνομαι εντάξει με τον εαυτό μου, ότι τα καταφέρνω καλά σε αυτά που κάνω, να μην υποτιμώ τον εαυτό μου και κάποιες στιγμές να τον “χαϊδεύω” κιόλας. Έχω παράπονα από τον εαυτό μου αλλά με επιβραβεύω κιόλας, συχνά» δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία φέτος εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και την Στέλλα Καλλή.

Μιλώντας για τη γνώμη του κόσμου και εξηγώντας κατά πόσο την ενδιαφέρει αυτή, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Εξαρτάται σε τι ψυχολογική φάση βρίσκομαι. Για το μοναδικό πράγμα που δεν με ενοχλεί ό,τι κι αν λένε είναι για το αν με κρίνει κάποιος για το αν είμαι τεμπέλα, γιατί δεν είμαι, αλλά και για το αν είμαι καλή μαμά, που εκεί σίγουρα δεν με αγγίζει ό,τι κι αν πουν. Γιατί δεν το ξέρουν και δεν ξέρουν τι κάνω και αν το κάνω. Για την προσωπική μου ζωή, παλιά με  ενοχλούσε αλλά τώρα πια δε δίνω καμία σημασία».

Τι σχέδια έχει για την προσωπική της ζωή; Σκέφτεσαι τη δημιουργία οικογένειας με τον σύντροφό της; Θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί; «Θέλω να ‘μαι καλά, ευτυχισμένη. Σε επίπεδο δεύτερου παιδιού δεν μπαίνω, δεν το προχωράω τόσο. Έχω κουραστεί, για να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Επειδή θέλω να δίνομαι πολύ, νομίζω ότι θα με κουράσει ένα δεύτερο παιδί» είπε, ενώ για τον Γιώργο Μπόγρη σχολίασε: «Δεν προβάλω τη σχέση μου, απλά δεν την κρύβω. Δεν κάνω κάτι κακό».

Δείτε όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου