Πέρασαν κιόλας οκτώ χρόνια από τον θάνατο του ταλαντούχου ηθοποιού του Χόλιγουντ Heath Ledger και η αγαπημένη του, Michelle William, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι που στέγαζε τον έρωτά τους και να μετακομίσει μαζί με την εννιάχρονη κόρη της με τον εκλιπόντα ηθοποιό στο Λος Άντζελες. Οι αναμνήσεις φαίνεται πως ήταν πολλές για την κοπέλα κι έτσι τελικά έβαλε πωλητήριο στο ακίνητο που βρίσκεται στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Η τιμή του σπιτιού ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τον διεθνή τύπο η ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει μια τεράστια δωρεά στο Boerum Hill mansion, αν τελικά το κτίριο πουληθεί στην παραπάνω τιμή.

Το σπίτι, που αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2005, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και ψηλοτάβανο, έχει roof garden με καταρράκτη και φυτά, τζάκι, βιβλιοθήκη, γκαράζ, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ψυχαγωγίας, θερμαινόμενα πατώματα, δωμάτιο αποκλειστικά για χρήση των media, γκαρνταρόμπα και κελάρι.

Bookworms: The Boerum Hill home has six bedrooms, four and a half bathrooms, and even a stunning library

Set to make a huge profit: Michelle and Heath bought the home for $3.6million in 2005

Entertaining space: The kitchen and living room are open plan, and there's a landscaped roof garden

Fit for a queen: No doubt Michelle was a big fan of this stunning master bathroom

The house has three garages, but according to the listing one of them is currently being used as a 'climate controlled recreation room'

Saying farewell: After nine years living in the mansion, Michelle is said to be upping sticks to LA

Change of scenery: The 34-year-old apparently believes it will be easier to land film roles in Los Angeles. She is pictured here with her daughter with Heath Matilda earlier this month