Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδυναμία στους γονείς της, αλλά περισσότερο στον πατέρα της. Η ηθοποιός, είναι πολύ περήφανη για τον καπετάνιο πατέρα της, ο οποίος βραβεύτηκε για την ηρωική του πράξη, όπου κατάφερε να σώσει 100 ανθρώπινες ψυχές.

Η ηθοποιός, παρέα με την μητέρα της, Γεωργία, παρέλαβαν πριν λίγες μέρες το βραβείο του. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Μίλα” για τον πατέρα της και αποκάλυψε ότι κάθε φορά που έφευγε ταξίδι πάθαινε κατάθλιψη.

«Είναι πολύ δύσκολο για όλη την οικογένεια, υπάρχει μεγάλη έλλειψη και αυτό δημιουργεί προβλήματα και στον ίδιο, αλλά και στους υπόλοιπους που αφήνει πίσω του. Πολύ δύσκολο επάγγελμα. Περίμενα τη στιγμή που θ΄ανοίξει η πόρτα και θα μπει, και να είναι αλήθεια αυτό που μου έλεγε κάθε φορά, ότι θα είναι το τελευταίο ταξίδι. Αλλά δεν συνέβαινε ποτέ. Ακόμα και τώρα λείπει».

Η Αθηνά, γλαφυρή και ειλικρινής, περιέγραψε τα συναισθήματα και είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουνα μικρή, πάθαινα καταθλίψεις. Όταν έφευγε ο μπαμπάς, δεν μιλούσα, δεν έτρωγα, γιατί καταλάβαινα από ένστικτο ότι έφευγε».

Τέλος, τόνισε πως ανάμεσα τους «υπάρχει πολλή αγάπη και δέσιμο, αλλά αυτή η έλλειψη επικοινωνίας, η τακτική και η άμεση, είναι πολύ δύσκολο συναίσθημα. Και όσα παιδιά καπετάνιων μας ακούνε, το καταλαβαίνουν αυτό πολύ καλά!»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: