Μια αφίσα στο πλαίσιο της σάτιρας που κάνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή τους, αποτέλεσε αφορμή να κυκλοφορήσει μια φήμη ότι η Νίνα Λοτσάρη κατέθεσε αγωγή 1 εκ. ευρώ κατά του τηλεοπτικού διδύμου.

O γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το θέμα και ξεκαθάρισε τα πράγματα!

– Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει σε εσένα και τη Μαρία Μπακοδήμου αγωγή από τη Νίνα Λοτσάρη, όπου σας ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ;

Όλο αυτό είναι σαν ένα τεράστιο “τρολάρισμα” γιατί γράφτηκε κάπου και στη συνέχεια αναπαράχθηκε η συγκεκριμένη είδηση, χωρίς να επικοινωνήσει κανένας μαζί μου για να με ρωτήσει αν είναι αλήθεια. Δεν έχουμε λάβει καμία αγωγή. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω αν όλο αυτό ξεκίνησε από μία κουβέντα που μπορεί να άκουσε κάποιος σε ταβέρνα ή σε ένα μπαρ, αλλά θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα κολάκευε ούτε την ίδια τη Νίνα. Η δική μας εκπομπή δε βγάζει ειδήσεις. Απλά αναπαράγει αστείες εκφράσεις που ακούγονται στην τηλεόραση. Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να αναπαράγουμε όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Νίνα Λοτσάρη. Οι αγωγές γίνονται στα δικαστήρια. Δεν κοινοποιούνται στα Μέσα και αν αυτό συμβεί είναι επειδή κάποιος θέλει να τις βγάλει. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι έχω κάνει αγωγή, την οποία δεν έμαθε ποτέ κανένας.