Η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ μίλησε για τo «Πρωινό Mou» στο Mega, που παρουσιάζει με τον σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και απαντάει στο αν φοβήθηκε μήπως τους κατηγορούσουν ότι αντιγράφουν την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ μίλησε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε με την οικογένειά της.

tzeni

Σχετικά με το αν φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Τζένη είπε χαρακτηριστικά: “Όχι. ∆εν το σκεφτήκαµε ποτέ, γιατί κανένας δεν µπορεί να αντιγράψει κανέναν. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Η αλήθεια είναι ότι µας είχαν προτείνει και στο παρελθόν να αναλάβουµε την πρωινή ζώνη και είχαµε αρνηθεί. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Πέτρος δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το Βράδυ κι εγώ λίγο αργότερα για το Dancing on ice, ο Γιάννης Λάτσιος µάς είχε ζητήσει να παρουσιάσουµε το πρωινό. Για να είµαι ειλικρινής, ακόµα και όταν µας ζήτησαν να είµαστε µαζί στο Dancing on ice είχαµε κάποιους ενδοιασμούς, αλλά επειδή ήταν πολύ διαφορετικοί οι ρόλοι αποδεχτήκαµε την πρόταση”.

tzenibalatsinou

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της , λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα έπρεπε ίσως να ζήσω τρεις ζωές για να μάθω αυτά που έμαθα τα τελευταία τρία χρόνια” και συμπλήρωσε: “Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου. Απομονώθηκα από τον κοινωνικό περίγυρο και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και δεν απαντούσα ούτε στην κολλητή παιδική μου φίλη”.