Με ασκήσεις γυμναστικής pilates και hot yoga βελτιώνει διαρκώς η Βάνα Μπάρμπα τη φυσική της κατάσταση, τον τελευταίο έναν χρόνο. “Από μικρή, πάντα μου άρεσε η γυμναστική. Όμως πιστεύω ότι έχει σχέση με την ηλικία του καθενός. Άλλες ασκήσεις προτιμάμε όταν είμαστε 30 χρόνων και άλλες όταν περνάμε τα 45. Η γυμναστική pilates είναι πολύ χρήσιμη και βοηθάει όλο το σώμα να είναι σε φόρμα” επισημαίνει στο περιοδικο ΟΚ! η Βάνα Μπάρμπα που όπως αποκαλύπτει η ίδια: ” Τον Μάρτιο θα γίνω 47″.

-Η εγκυμοσύνη

“Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 30 κιλά, είχα διαβήτη όμως. Έκανα διατροφή και περπατούσα πολύ. Τα έχασα μετά από πέντε μήνες” θυμάται και συνεχίζει: ” Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια αδυνατίσματος ούτε άλλα παρόμοια προιόντα γιατί δεν πιστεύω ότι κάνουν καλό στον οργανισμό”.

-Ποια είναι η σχέση της με τη ζυγαριά;

“Δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά, με ενοχλεί. Όμως παρατηρώ το σώμα μου, καταλαβαίνω τη διαφορά, και τότε προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχει αλλάξει το βάρος μου”.

-Μεσοθεραπεία προσώπου

Είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων; ” Όχι πάντα! Μια γυναίκα που το έχει ανάγκη, να το κάνει. Αλλά να είναι πολύ προσεκτική και να μην κάνει δεύτερη επέμβαση” τονίζει η Βάνα Μπάρμπα και παραδέχεται ότι η ίδια υποστηρίζει τη μεσοθεραπεία προσώπου. “Βοηθάει πολύ το δέρμα. Κάνω ενεσούλες με βιταμίνες για το πρόσωπο” δηλώνει και εξομολογείται: ” Φοβάμαι τα μπότοξ. έχω κάνει στο παρελθόν, αλλα δεν θα το κάνω ξανά”.

-Ο χρόνος

Ο χρόνος που περνάει είναι φίλος ή εχθρός; “Είναι ένας φίλος που ακολουθεί. Πιστεύω ότι πάνω απ’ όλα χρειάζεται ψυχική υγεία και χαμόγελο. Να μην παίρνουμε τα προβλήματα τόσο στα σοβαρά. Πρέπει να υπάρχει αρμονία στην ψυχή μας που κατ’ επέκταση μας βοηθάει και στο σώμα” υπογραμμίζει ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι τα πράγματα που την κάνουν να χαμογελάει είναι “πάνω απ’ όλα η σχέση με την κόρη μου, η καλή παρέα και η επαγγελματική ασφάλεια”.

vana1

vana3

vana4