Με αφορμή την τελευταία φωτογραφία της κόρης της, North, που ανέβασε στα social media η Kim Kardashian, η σέξι τηλεπερσόνα έκανε τις φήμες να οργιάσουν, πως της έβγαλε τα φρύδια!

norikard

Οι χρήστες των social media κατηγορούν την 33 χρονη σταρ πως έχει ήδη ξεκινήσει τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της κορούλας της, μιας και σε τέτοιου είδους πρακτικές, η οικογένεια των Kardashians έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτές.

Αν παρατηρήσετε καλύτερα τις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε πως το πριν και το μετά της μόλις έξι μηνών North έχει αλλάξει. Αφού στην πρώτη φωτογραφία τα φρύδια της είναι ενωμένα, ενώ στην τελευταία το κενό είναι πλέον ευδιάκριτο.

nori2

Μετά από όλα αυτά δεν άργησε να έρθει και η απάντησε από την ίδια την Kim μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Αλήθεια νομίζετε πως έβγαλα τα φρύδια της κόρης μου; Ελάτε τώρα! Θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι να πάει 2,5 ετών! Έλεος. Αστειεύομαι. Είναι άρρωστο που μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως το έκανα αυτό! Άλλωστε η North δεν το χρειάζεται. Έχει λεπτά, φυσικά και εκπληκτικά φρύδια!», έγραψε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στις κατηγορίες που δέχεται. 

kimk