Μια ερωτευμένη γυναίκα που δεν εγκαταλείπει τις δραστηριότητές της. Αυτή είναι η Ελεονώρα Μελέτη την οποία που τη χάνεις που την βρίσκεις, ακόμα και τώρα που ψύχρανε ο καιρός, πηγαίνει στην Ανάβυσσο για προπόνηση και surfing, το άθλημα που λατρεύει.

«Δεν με ενοχλεί που με κυνηγούν οι παπαράτσι όπως με ενοχλούσε στην αρχή», δήλωσε στο YOU και συνέχισε: «Περνάω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Λατρεύω τη θάλασσα και δεν την αφήνω με τίποτα, εξάλλου μου κάνει πολύ καλό στη μέση μου, που με ταλαιπωρεί ακόμα”.

Η παρουσιάστρια του STAR το τελευταίο διάστημα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να εκθέσει την προσωπική της ζωή και να αποκαλύψει την ταυτότητα του καλού της.  Πάντως, η ίδια λίγες μέρες πριν έγραψε για το θέμα στην προσωπική της στήλη: “Η ζωή είναι ωραία” αναφερόμενη σε μία συνομιλία που είχε με την 4χρονη κόρη του αδελφού της: “Εξήγησα στην ανιψιά μου ότι έχω έναν φίλο που τον λένε Κωνσταντίνο και πως θα πήγαινα με εκείνον σινεμά. Η Μαρία θα γίνει τέσσερα τον Μάρτιο και ήδη φλερτάρει. Της το έβαλα καλά το λάδι. Παντού. Και εγώ στην ηλικία της είχα αγόρι. Τον Κωστή. Το έχει το όνομα! Το έχει η θεία, το χει και η ανιψιά. Μπράβο στο κορίτσι μου”.

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη από τον φακό των ΟΚ, HELLO, YOU να κάνει surf και το φθινόπωρο

[doptg id=”869″]