Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στο «Τηλέραμα» και μίλησε για τον ρόλο της Αλεξάνδρας, που υποδύεται στα «Κλεμμένα Όνειρα», τον έρωτα, την αγάπη και ποια στοιχεία θα άλλαζε στον εαυτό της, αλλά και στον ρόλο της.
 
Μόνο οι γενναίοι αγαπούν;
Το πιστεύω. Σε όποια σχέση αναφέρεται, όχι μόνο ερωτική. Το τι σημαίνει αυτό όμως, είναι διαφορετικό για τον καθένα. Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα, είναι πράξη. Αν είναι μόνο συναίσθημα δεν φτάνει.
 
Η Αλεξάνδρα είναι πιο γενναία ή η Ελισάβετ;
Και οι δύο. Η Αλεξάνδρα δόθηκε 100% στον άντρα που αγάπησε, επομένως ήταν γενναία. Ίσως στα παιδιά της δεν ήταν τόσο γενναία και τώρα τη βλέπουμε διαφορετική. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι στην αγάπη είμαι γενναία. Όσο περνάνε τα χρόνια σκληραίνεις, αλλά δεν αλλάζεις όμως…
 
Αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα σε μία φιλία και έναν έρωτα, τι θα διάλεγες;
Η φιλία είναι ιερή, αλλά δεν ξέρω να απαντήσω. Το να το συζητήσεις καθαρά είναι άλλο πράγμα. Δε θα ήθελα να συμβεί και να ρισκάρω μία φιλία για έναν άντρα, αλλά επειδή ο έρωτας είναι πολύ άτιμο πράγμα, δεν ξέρω… Δε θα το ήθελα όμως!

Συμφωνείς ότι συχνά οι γυναίκες θαυμάζουν τους σκοτεινούς άντρες;
Κυρίως αυτούς!

Ως Αλεξάνδρα, αν είχατε μία δεύτερη ευκαιρία, ποιο λάθος θα αποφεύγατε;
Το λάθος ήταν η σχέση της με τα παιδιά της, κυρίως με τον Άρη. Όλα τα άλλα θα τα έκανα ξανά ίδια. Πίστεψα σε έναν άνθρωπο, τον αγάπησα. Ίσως θα έπρεπε να έχω καταλάβει νωρίτερα.