Η Mariah Carey έδωσε μια συναυλία στο Τόκυο, το περασμένο Σάββατο και απογοήτευσε με την ερμηνεία της τους γιαπωνέζους θαυμαστές της!  Τι συνέβη;  Η 44χρονη τραγουδίστρια  δεν φάνηκε φωνητικά να είναι στα καλύτερά της, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα “πυρά” θαυμαστών της, μέσω twitter.

Συγκεκριμένα, ένας fan της έγραψε στο Twitter: “Ήρθε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί η Mariah Carey. Δεν μπορεί άλλο πια να τραγουδά. Τι συνέβη;”. Να σημειώσουμε πως δεν ήταν και ο μόνος που έκανε ανάρτηση για την “κακή” εμφάνιση της τραγουδίστριας, αφού υπήρξαν κι άλλα τέτοιου είδους tweets.

Επίσης, την ώρα που η Mariah τραγουδούσε την τεράστια επιτυχία “We Belong Together” παρουσιάστηκε κι ένα πρόβλημα με το μικρόφωνό της, με την ίδια να λέει όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω: “Περιμένετε ένα λεπτό. Δεν μπορώ να συνεχίσω”. Τελικά το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε και η συναυλία της συνεχίστηκε ευτυχώς χωρίς κανένα άλλο ευτράπελο.

Πάντως ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας σχετικά με τη συναυλία δήλωσε: “Τα σχόλια που ακούσαμε από τους fans ήταν υπέροχα”!

 

carey3
carey2
Δεν της “έβγαινε” η φωνή

Η Mariah Carey και το πρόβλημα με το μικρόφωνό της