Είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz, με τη… βούλα μάλιστα αφού το 2005 φόρεσε την κορδέλα της «Σταρ Ελλάς» στο στήθος! Η Ευαγγελία Αραβανή άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό ΥΟU για τον άνθρωπο της ζωής της Ηλία Βρεττό και μας εκμυστηρεύεται πώς φαντάζεται να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου!

Πρόσφατα βρεθήκατε σε γνωστό εστιατόριο με τη Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ενώ με τη Ναταλία μίλησες και φωτογραφήθηκες με την Κωνσταντίνα δεν ανταλλάξατε κουβέντα. Για ποιο λόγο;

Όντως έγινε αυτό. Είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα με τον Ηλία (σ.σ. Βρεττός) και πηγαίνοντας προς το δικό μας τραπέζι είδαμε τη Ναταλία, τη χαιρετίσαμε, μιλήσαμε λίγο και φωτογραφηθήκαμε. Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα να φύγουμε ακούσαμε ότι έχει έρθει και η Κωνσταντίνα. Δεν πέσαμε μούρη με μούρη όπως έγινε με τη Ναταλία και έτσι δεν τη χαιρέτισα. Αν την έβλεπα μπροστά μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να της μιλήσω!

Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που βρήκες στον Ηλία Βρεττό και σε έκανε να τον ερωτευτείς;

Είδα από την αρχή ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν την έχει ψωνίσει, και έτσι πρέπει να είμαστε όλοι στο χώρο. Επίσης αξιολόγησα το γεγονός ότι ερωτεύτηκε την Ευαγγελία και όχι την Αραβανή! Στη διάρκεια της σχέσης μας είδα ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία αναφοράς, υπάρχει χημεία μεταξύ μας και -το σημαντικότερο- ηρεμούμε μαζί και μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Είσαι αυτό που λέμε «ανατολίτισσα»; Τον φροντίζεις τον καλό σου;

Είμαι άνθρωπος που γενικότερα μου αρέσει να περιποιούμαι τον άνθρωπό μου, να ασχολούμαι με το σπίτι, να μαγειρεύω, να κάνω κάποια βασικά πράγματα. Τώρα μπορεί κάποια στιγμή να πάρω και το ταπεράκι από τη μαμά…

Και οι δύο έχετε δηλώσει ότι ένας βρήκε στον άλλον το έτερόν του ήμισυ! Πόσο εύκολο ήταν να το παραδεχτείτε αυτό δημοσίως;

Πρώτη το δήλωσα εγώ και μετά ο Ηλίας! (γέλια) Το να βγεις να εκφραστείς δημόσια για τον άνθρωπό σου έχει να κάνει με το πόσο ώριμος είσαι εσύ ο ίδιος μέσα στη σχέση. Με τον Ηλία είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί και αποφασίσαμε από κοινού ότι ήρθε η στιγμή να μη κρυβόμαστε και να μιλήσουμε για τη σχέση μας.

Έχεις δηλώσει ότι είσαι από παραδοσιακή οικογένεια και θέλεις σύντομα να κάνεις οικογένεια. Αλήθεια, πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;

Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδί σύντομα. Είμαι 28 χρόνων και δεν θέλω να έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας από το παιδί μου. Φαντάσου ότι η μητέρα μου με γέννησε όταν ήταν 19 χρόνων! Επειδή, όμως, είμαι παιδί χωρισμένων γονιών θέλω να γίνουν όλα σωστά. Τα σκαλιά της εκκλησίας κάποια στιγμή στο μέλλον ελπίζω -και εύχομαι- να τα ανέβω. Πότε θα γίνει αυτό, πραγματικά δεν ξέρω, αλλά θα το μάθετε. Δεν θα το κρατήσουμε κρυφό με τον Ηλία!

Έχεις ένα πολύ ωραίο και καλλίγραμμο σώμα. Πόσο προσέχεις για να το διατηρείς;

Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω καλό σκαρί και κληρονομικότητα. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα αφού ο μεταβολισμός μου είναι άριστος. Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να προσέξω ιδιαίτερα απλά μόλις δω ότι ξεφεύγω, θα κόψω για λίγο χρονικό διάστημα το βραδινό. Έχω μάθει από μικρή να τρέφομαι σωστά και να προσέχω τη διατροφή μου. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει όλα τα είδη των τροφών όπως κρέας, ψάρι, όσπρια, λαδερά, φρούτα και λαχανικά, γιατί πιστεύω ότι ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από όλα για να λειτουργήσει σωστά. Βέβαια υπάρχουν και φορές που κάνω ατασθαλίες αλλά με μέτρο.