Την Ευαγγελία Αραβανή συνάντησε στα backstage φωτογράφισης νυφικών γνωστού οίκου, η κάμερα του “Πρωινό”. Το μοντέλο μίλησε για τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά της.

Φορώντας το νυφικό με το οποίο περπάτησε στην πασαρέλα δήλωσε: « Γενικά θέλω να ντυθώ νύφη αλλά δεν ξέρω για το 2014»! Τι θα έκανε σε μια πιθανή εγκυμοσύνη; «Εάν μου πρόεκυπτε, φυσικά και θα το κρατούσα γιατί είναι ένα θείο δώρο αυτό και δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στη φύση». Σχετικά με μια πρόταση γάμου από τον Ηλία Βρεττό απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα απαντούσα εκείνη την στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις τι θα απαντήσεις».

Η συζήτηση δεν έμεινε μόνο στην προσωπική ζωή της Ευαγγελίας, προχώρησε… Στην ερώτηση τι σκέφτεται για μια πιθανή συνεργασία με την πρώην συνεργάτιδά της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε δίχως πολύ σκέψη: «Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν, εξαρτάται».

Τέλος, μίλησε για την απιστία: «Η απιστία, ίσως είναι το μόνο πράγμα που δεν θα μπορούσα να δώσω δεύτερη ευκαιρία» και πρόσθεσε: «Δεν τα πάω καθόλου καλά με αυτό» τονίζοντας ότι: «Μπορεί να μου έχει συμβεί στο παρελθόν και να μην το έχω καταλάβει».