Σε λίγες μέρες η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θα πατήσουν για πρώτη φορά το ίδιο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Άνω Κάτω».

Ο Γιάννης θα σκηνοθετήσει και θα συμπρωταγωνιστήσει με τη γυναίκα του, η οποία θα παίζει έναν απρόσμενο ρόλο: αυτόν της αδελφής του. «Το χειρότερο πράγμα είναι να σκηνοθετείς τη γυναίκα σου! Αν θες να μιλήσω ειλικρινά, έχει περισσότερα αρνητικά. Χωρίς να θες να ρίξεις τους υπόλοιπους, θέλεις η γυναίκα σου να σκίσει. Το θέμα είναι πόσο δεκτική είναι εκείνη στο να της κάνεις μια παρατήρηση» τόνισε στο People.

«Ξέρεις, έχω μάθει να διαχωρίζω το προσωπικό από το επαγγελματικό. Διαφορετικά θα ήταν και ανήθικο για τους άλλους συντελεστές» συνεχίζει. Έτσι, με τη Μαρία επαγγελματικά έχουν δώσει πολλές μάχες. «Οι περισσότεροι τσακωμοί, βέβαια, είναι γιατί έχει αργήσει στην πρόβα». 

Για το ρόλο που υποδύεται η Μαρία, ο ηθοποιός παραδέχεται πως είναι δύσκολος και κόντρα στην ίδια. «Θα πρέπει να μαζέψει την υπερβολή της, γιατί ο ρόλος της Μαριγώς δεν αντιπροσωπεύει τον πραγματικό της χαρακτήρα» εξηγεί.