Η γυμναστική είναι η λατρεία της μετά τον γιο της και τον σύντροφό της! Η Μαριάντα Πιερίδη παρά τα τρεξίματα με τον πιτσιρικά που έκλεισε τους 3 μήνες ζωής δεν το βάζει κάτω και έχει κάνει τη ζωή της ποδήλατο μεν αλλά παρά την κούραση κάνει πρωταθλητισμό και τα καταφέρνει μια χαρά.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU “”έπιασε” όλη την οικογένεια Πιερίδη μαζεμένη αλλά και τον κούκλο αδελφό της τραγουδίστριας, Δημήτρη, που μπορεί να είναι ναυπηγός στο επάγγελμα αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου, στη Λίμνη Βουλιαγμένης σε μαραθώνιο spinning που διοργανώθηκε από αλυσίδα γνωστών γυμναστηρίων και  που κράτησε 4 ολόκληρες ώρες.

Είναι ξετρελαμένη με τον γιο της και δεν τον αφήνει λεπτό από κοντά της. Τον φροντίζει και τον προσέχει όσο τίποτα άλλο. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, μητέρα και γιος πήγανε μαζί σε μαραθώνιο spinning που διοργανώθηκε στην λίμνη της Βουλιαγμένης. Δεν ήταν όμως μόνοι τους. Είχαν μαζί τους και την οικογένεια της τραγουδίστριας, την μητέρα της, τον πατέρα της και τον αδερφό της.

Δείτε φωτογραφίες

fhfgh_33

fhfgh_34