Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η ποπ ρομαντική κομεντί “(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ” στην οποία μετεαξύ άλλων βλέπουμε και τον Κώστα Μαρτάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής συνεργάζεται με την Ευαγγελία Μουμούρη, την Μυριέλα Κουρεντή και τον Άγγελο Μπούρα στην πρωτοποριακή παράσταση που σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το govastileto.gr βρέθηκε στο Badminton Loft και απαθανάτισε όλους εκείνους που έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου που φέτος συνεργάζεται με τον Κώστα Μαρτάκη στο Κέντρο Αθηνών, η Κρυσταλλία, η Τζένη Τζιβεριώτη και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Είναι οι παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Το έργο μιλάει για τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη, που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκηΗ παράσταση με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ’90 -στο μεγαλύτερο μέρος της- παρουσιάζει τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους σημερινούς χαρακτήρες που προσπαθούν να συνυπάρξουν με το ταίρι τους.Θα μπορούσε να είναι ένα συμβατικό μιούζικαλ δωματίου, ή μία απλή κωμωδία αλλά το “(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ” για πρώτη φορά συνδυάζει γνωστά μας τραγούδια με την ιστορία σαν οργανικό της κομμάτι. Δίνει βαρύτητα στο λόγο και φιλοδοξεί να είναι μία πρόταση για το ελληνικό μουσικό θέατρο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης “(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ”

[doptg id=”1108″]