Τα Καρντάσιανς με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα, ξεκίνησαν χθες στον ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Λάτσιο να δείχνει στους παρουσιαστές τα κατατόπια. Έδωσε μάλιστα τα κλειδιά στους «ενοικιαστές» του και τους «ξενάγησε» στον χώρο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τον δικό του πρόλογο και σύστησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους «συγκατοίκους» του.

 

 Η πρεμιέρα των Καρντάσιανς

 

Η Πάολα που ήταν και η πρώτη καλεσμένη των Καρντάσιανς και μεταξύ άλλων είπε πως δεν μετάνιωσε που έκανε την κόρη της σε μικρή ηλικία: «Θα μπορούσα κάποια πράγματα να τα κάνω σε αυτή την ηλικία αλλά δεν μετάνιωσα γιατί έχω μια κόρη θεά που είναι δέκα χρονών και ζω την απόλυτη ευτυχία ! Βέβαια δεν έζησα παιδικά χρόνια κάποια πράγματα τα έκανα πολύ γρήγορα… Μαμά έγινα όχι επειδή βιαζόμουν αλλά επειδή ήμουν ερωτευμένη… Η μαμά μου βέβαια δεν ήθελε να παντρευτώ αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι αφού χτύπησε την πόρτα ο έρωτας!» είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, εξομολογήθηκε πως την έχουν στεναχωρήσει όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη και αισθάνεται αδικημένη αλλά στη συνέχεια τα αφήνει πίσω της. «Καταρχήν κάποια από αυτά τα τραγούδια που λέω δεν είναι δικά μου και αυτοί που λένε αυτά τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν ποιοι άνθρωποι έχουν τραγουδήσει αυτά τα τραγούδια. Εγώ τα αγαπώ και κάνω απλά τη δουλειά μου» σημείωσε .

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως της αρέσουν οι γεματούληδες… «Πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι που είναι παχουλοί. Για αυτό και γουστάρω πολύ τον Σταρόβα».

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα έχει ακούσει για το πολύ ακριβό αμάξι με το οποίο κυκλοφορεί σε καιρό κρίσης ξεκαθάρισε: «Δεν γουστάρω να προκαλώ. Έτυχε και το πήρα αυτό το αμάξι. Δεν θεωρώ ότι προκαλώ επειδή έχω ένα ακριβό αμάξι. Τι να πάρω datsun με καρότσα και να πηγαίνω εκεί που τραγουδάω;»

 

Όσα είπε η Πάολα στα Καρντάσιανς