Το “The Voice” έκανε πρεμιέρα και στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά τους 4 λαμπερούς Coaches του show, δηλαδή τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη του συγκροτήματος “Stavento”.

Οι κριτές αναφέρθηκαν με λίγα λόγια σε αυτό που ψάχνουν να βρουν στο μουσικό σόου. Μετέπειτα ο Γιώργος Λιάγκας καλησπέρισε το κοινό. Ενώ ακριβώς μετά ο ίδιος έδωσε στους τηλεθεατές ένα μίνι βιογραφικό των τεσσάρων κριτών.

Τα 8 εκ. views του τραγουδιού Λάθος της Μελίνας Ασλανίδου. Οι συνεργασίες του Μιχαλη Κουινέλη με καταξιωμένους τραγουδιστές. Το 1 εκ. πωλήσεις της Δέσποινας Βανδή. Η μεγαλύτερη ερωτική φωνή του Αντώνη Ρέμου με τις sold out εμφανίσεις τους. Κατόπιν ο παρουσιαστής εξήγησε αναλυτικά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια οι τέσσερεις κριτές ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, τραγουδώντας για πρώτη φορά όλοι μαζί το “Μια αγκαλιά τραγούδια”, σε στίχους της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου και μουσική του Αντώνης Βαρδή και ένα mix από δικές τους επιτυχίες, θέλοντας να ζεστάνουν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν στα ντραμς, ενώ οι άλλοι τρεις κινούνταν γύρω του και χόρευαν.

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα του παιχνιδιού

Tα σχόλια και τα πειράγματα μεταξύ των 4 Coaches του “The Voice” δεν έλειψαν από την πρεμιέρα του διάσημου talent show.

Η Δέσποινα Βανδή είπε σε έναν παίκτη, πως ο Αντώνης Ρέμος δεν θα του δίνει ξένα τραγούδια να πει, γιατί εκείνος το μόνο που έχει τραγουδήσει είναι Φρανκ στην Άρτα και όχι Φρανκ Σινάτρα και δεν είναι multi όπως η ίδια.

icemax_620_f4f487268e4b95344752de01fc62a0c9.jpg

Τότε εκείνος έσπευσε να της απαντήσει: «Η Δέσποινα είναι άνεργη multi όπου πηγαίνουνε την διώχνουνε».

Στο τέλος η τραγουδίστρια είπε πως δεν ισχύει αυτό: «Όχι ρε φίλε, δεν με διώχνουν. Αντωνάκη μου, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Η σπόντα του Ρέμου για τη Βανδή

O Γιώργος Λιάγκας έχει φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, μέσα από τα σχόλιά του. Την στιγμή που ο δεύτερος διαγωνιζόμενος άκουγε τα επιχειρήματα από τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου, προκειμένου να αποφασίσει σε ποιον coach θα καταλήξει, είπε ότι χώρισε με την γυναίκα του γιατί δεν μπορεί να συνδυάσει το τραγούδι που τόσο αγαπάει, με την δημιουργία οικογένειας.

Τότε ήταν που ακούστηκε ο Γιώργος Λιάγκας από τα παρασκήνια να λέει: «Τέτοια λες στον Ρέμο και δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ την Υβόννη», με τους φίλους του διαγωνιζόμενου να ξεσπάνε σε γέλια. Ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος φρόντισε να τον διαβεβαιώσει ότι μια χαρά συνδυάζονται καριέρα και οικογένεια.