Όλοι περίμεναν πως και πως την εμφάνιση της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Γιαννιά μετά την έντονη αντίδρασή τους την προηγούμενη εβδομάδα στην κριτική της Ρούλας Κορομηλά.

Το  ζευγάρι φάνηκε ιδιαίτερα μετανιωμένο γι’ αυτό που συνέβη και από την πλευρά της η Ζέτα Μακρυπούλια επεσήμανε χαρακτηριστικά «Να τραβήξουμε σε όλα μια κόκκινη γραμμή. Ας πούμε ότι ήταν η κακιά στιγμή, λίγο η ζέστη, λίγο τα άστρα, είπαμε ο Απρίλιος είναι δύσκολος μήνας».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους τόνισε «Να υποθέσουμε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν από χιούμορ. Για μένα δεν ειπώθηκαν περίεργα πράγματα όλη την εβδομάδα, αλλά για άλλους από αυτό το τραπέζι ειπώθηκαν. Σε προσωπική στιγμή πρέπει να τα βρείτε και να απολογηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Ήσασταν καλοί, δεν μου άρεσε το remix. Το ‘χω στο μυαλό μου όπως το είπε ο Σαββιδάκης».

Όταν πήρε το λόγο, η Ρούλα Κορομηλά έδειξε ήρεμη, ωστόσο η νευρικότητα στα λεγόμενά της ήταν φανερή: «Αγαπημένα μου παιδιά, Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά. Εγώ θα ήθελα να πω 2-3 πράγματα με αγάπη και πολύ σύντομα. Φαντάζομαι ότι όλοι βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που ο καθένας έχει κάποιους ρόλους και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες και υπάρχει κι αυτό το ιερό πράγμα που λέγεται φιλανθρωπία. Σε αυτό το παιχνίδι διασκεδάζουμε, χαλαρώνουμε, περνάμε καλά. Επειδή άκουσα ότι δυσαρεστηθήκατε και στενοχωρηθήκατε πολύ από κάποια κριτική, θα θελα να σας πω ότι δεν θα ακολουθήσω τον δρόμο τον δικό σας που βγήκατε και είπατε διάφορα, γιατί αυτός ο δρόμος δεν μου αρέσει. Μου θυμίζει άλλες εποχές και δεν ξέρω αν ταιριάζει σε εσάς. Ο καθένας είναι πολύ φτασμένος στο χώρο του, και η Ράνια και ο Γιώργος και φαντάζομαι κι εμείς. Θα θελα να πω κλείνοντας ότι αυτό το πράγμα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ένα παιχνίδι. Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά μπορώ κι εγώ από αυτή τη θέση να λέω τη γνώμη μου ελεύθερα, να διατηρήσω το δικαίωμά μου να μην ασκώ κριτική και να περνάω κατευθείαν στη βαθμολογία. Αν σας ενοχλούν τα σχόλιά μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Η Ράνια Κωστάκη με απολογητικό ύφος είπε χαρακτηριστικά: “Παρασυρθήκαμε, μας συνεπήρε το διαγωνιστικό κομμάτι”.  Στο backstage μάλιστα, ο Γιώργος Γιαννιάς τραγούδησε το “Κόκκινη γραμμή” θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του ζευγαριού και της κριτικής επιτροπής, στο 3ο live.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού:

Η κριτική επιτροπή για το ζευγάρι