Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Η παρουσιάστρια, που λάμπει από χαρά, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Αν και είναι μόλις 5 μηνών, η φουσκωμένη της κοιλιά έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά “ΟΚ” και “HELLO”.

stam1

Έτσι, η κόρη του ζευγαριού, Νάγια, που είναι 9 μηνών, πρόκειται να αποκτήσει σύντομα αδερφάκι. Οι αλκυονίδες μέρες αποτέλεσαν το προηγούμενο Σάββατο μια πολύ καλή αφορμή για την πρωινή έξοδο της οικογένειας στο “City Link” στο Σύνταγμα.

stam2

Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ!”,  το δεύτερο μωρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου. “Η πρώτη αυχενική εξέταση δεν έδειξε ξεκάθαρα το φύλο”, λέει στενή φίλη του ζευγαριού και προσθέτει: “Θα το μάθουν μέσα στις επόμενες μέρες που θα κάνουν νέα εξέταση. Πάντως αν είναι αγόρι θα το βαφτίσουν Ιωάννη, όπως έλεγαν και τον πατέρα του Θέμη, ενώ αν είναι κορίτσι θα το πουν Μαίρη, όπως την πεθερά της Σταματίνας.