Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα του «Μελέτησέ το!» για τις σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά, ενώ είπε την άποψή της και για τις πρωινές εκπομπές.

Τι δήλωσε για τις σχέσεις τις με την επί χρόνια φίλη της, Φαίη Σκορδά; «Με τη Φαίη μπορεί και να μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν έχει πει καμία από τις δυό μας ότι δεν μιλάμε. Ό,τι συμβαίνει ανάμεσά μας, αφορά μόνο εμάς και αν έχουμε κάτι θα το λύσουμε μεταξύ μας. Οι δρόμοι μας έχουν απομακρυνθεί, δεν έχουν χωριστεί και θεωρώ απαράδεκτο να “ξεκατινιάζομαι” δημόσια», ξεκαθάρισε η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Ποιά είναι όμως η γνώμη της για την πρωινή ζώνη του ANT1 και του Mega; «Τα έχω παρακολουθήσει λίγο και τα δύο, νομίζω ότι και οι δύο εκπομπές έχουν καλά στοιχεία. Είναι γενικά καλό όταν “ανακατεύεται η τράπουλα” στην τηλεόραση και υπάρχουν καινούρια δεδομένα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ σχετικά με τη στιγμή που έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, με φανερή πικρία, εξομολογήθηκε: «Σίγουρα επειδή από τη μια στιγμή στην άλλη ανατράπηκε η επαγγελματική μου πραγματικότητα, που την είχα σίγουρη μέχρι κάποια στιγμή. Στενοχωρήθηκα, δεν θα πω ψέματα. Όταν έχεις όμως ένα μωράκι στη ζωή σου, που αλλάζει όλες τις προτεραιότητες, βρίσκεις το χαμόγελό σου και πάλι πολύ γρήγορα».

Τέλος, σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης που της έχουν μείνει, αποκάλυψε: «Μου έχουν μείνει 5 με 6 κιλά από την εγκυμοσύνη, αλλά δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα. Έχουν “κάτσει” ομοιόμορφα, με ένα μαγικό τρόπο!»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα