Η μητέρα του Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Μάνα κουράγιο» κάνει μία απίστευτη αποκάλυψη.

Aποκαλύπτει πως όταν έμεινε έγκυος στον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ήθελε να «ρίξει» το παιδί. «Ήθελα να κάνω έκτρωση αλλά ο γιατρός μου δεν υποστήριξε αυτή την απόφαση» αναφέρει σε σελίδα του βιβλίου της, τονίζοντας τα παιχνίδια που καμιά φορά παίζει η μοίρα χωρίς να τα γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

Σύμφωνα με την «Daily Star», η ίδια δεν σταματά εκεί αλλά γράφει ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη αυτή εγκυμοσύνη, δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους στο σπίτι της, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει.

Ο Cristiano Ronaldo δεν κατάφερε να βρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου και η μητέρα του έσπευσε να τονίσει ότι ο γιος της γνώριζε για τις προσπάθειες να κάνει έκτρωση και μάλιστα είπε: «Φυσικά και γνωρίζει εδώ και καιρό ότι ήθελα να κάνω έκτρωση. Και όταν το έμαθε μου είπε: Κοίτα μητέρα, εσύ ήθελες να με ρίξεις και τώρα εγώ είμαι αυτός που σηκώνει τα βάρη στο σπίτι».