Αν νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε με όσα θα διαβάσετε στη συνέντευξη που παραχώρησε, μετά από αρκετό καιρό σιωπής, στο «Down Town» Κύπρου.

alexandrou

Σε έχει φλερτάρει ποτέ άντρας, Δημήτρη; Ναι. Πολλές φορές. Το βρίσκω ωραίο που οι ομοφυλόφιλοι άντρες είναι κυνηγοί και όταν τους αρέσει κάτι το διεκδικούν. Δεν κόμπλαρα καθόλου! Αυτό που είπα είναι «σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν ενδιαφέρομαι».

Από την εμπειρία σου, ποιοι την «πέφτουν» πιο άγρια, οι άντρες ή οι γυναίκες; Οι γυναίκες είναι ανυπόμονες και έχουν γίνει θρασύτατες. Δεν περιμένουν να εξελιχθεί μία σχέση. Όταν θέλουν κάτι το διεκδικούν ευθέως, ενώ οι άντρες, τουλάχιστον αυτοί που με φλέρταραν, μου το έφερναν γύρω-γύρω.

Ποιο είναι το πιο «θρασύτατο» φλερτ που σου έχει κάνει μία γυναίκα; Όταν πριν από κάποια χρόνια εργαζόμουν σε ένα νυχτερινό κέντρο, είχε έρθει μία τύπισσα και μου είχε πει: «Έχει χαλάσει το καζανάκι! Μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό;» (γελάει).

Εσύ, αντίστοιχα, πώς φλερτάρεις τις γυναίκες που σε ενδιαφέρουν; Είμαι αρκετό καιρό με την Τόνια και μου έχει πάρει το μυαλό, οπότε δε θυμάμαι καν τι γινόταν στο παρελθόν. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που ταιριάζετε απόλυτα και διαπιστώνεις ότι τα θέλω του είναι και δικά σου, είναι λογικό, όταν συγκρίνεις αυτή τη σχέση με παλαιότερες, να βλέπεις ότι αυτό που βιώνεις τώρα είναι διαφορετικό. Ομολογώ ότι στην αρχή ξαφνιάστηκα, γιατί αυτό που ήθελα από μία σχέση ήταν εκεί μπροστά μου και επειδή δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, μου φαινόταν τεράστια η αλλαγή.

Πιστεύεις, δηλαδή, ότι η Τόνια είναι το άλλο σου μισό; Γιατί θα πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στις σχέσεις; Αυτό που ξέρω είναι ότι περνάμε καλά, γιατί και οι δύο έχουμε φροντίσει να αφήνουμε χώρο σε αυτή τη σχέση, για να μπορεί να αναπνέει. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι σημαντικό, γιατί βάζει τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κάτι σοβαρό.

Τι εννοείς; Έχετε σκεφτεί να παντρευτείτε; Επειδή είμαστε και οι δύο τρελοί, μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα από τώρα, ή σε ένα χρόνο! Αυτό θα μας το δείξει η ίδια η ζωή! Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η Τόνια είναι ένας άνθρωπος που μου έχει βγάλει την επιθυμία να κάνω οικογένεια.

Αν σου γινόταν μία αντίστοιχη πρόταση από το πρωινό του Mega, στο οποίο συμμετέχει η Ελισάβετ Σπανού, θα την αποδεχόσουν; Δεν θα είχα πρόβλημα να βρεθώ στον ίδιο χώρο με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχα ένα παρελθόν. Έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή θα συναντηθούμε κάπου.

Αν τη συναντούσες τυχαία στο δρόμο, τι θα της έλεγες; Θα χαμογελούσα και θα της έλεγα: «Πώς είσαι;». Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, την έχω συναντήσει, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλο, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα της αγαπάς και ποια σε εκνευρίζουν; Η Τόνια είναι ένα παιδί! Είναι πάντα καλοπροαίρετη, έχει απίστευτη καλλιέργεια και παιδεία και, με τη συμπεριφορά της, σου εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Το μοναδικό ελάττωμά της είναι ότι είναι γκρινιάρα! (χαμογελάει).

dimitris