Η Υβόννη Μπόσνιακ, η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Μαρία Νεφέλη, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Νονά του μοντέλου ήταν η Βαρβάρα Γάππα, στενή φίλη, αλλά και κουμπάρα του Αντώνη Ρέμου, μιας και την έχει παντρέψει με τον καλύτερό του φίλο Γιώργο Γιώργο Καταϊσάρογλου.

Το Μυστήριο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με μόνο 15 καλεσμένους, στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Περπατούσας στο χωριό Ηράκλειο έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη Πασχαλίδη και η αδελφή του Μαρία, ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος, ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Παπαθεοχάρης, ο Τάκης Χόρτης και η αδελφή της Υβόννης, Καταρίνα, που ταξίδεψε από το εξωτερικό μόνο και μόνο για τη βάφτιση.

“Η Υβόννη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό φόρεμα της. Ήθελε από καιρό τώρα να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Αντώνη. Το γάμο!” αναφέρει στο περιοδικό YOU καλεσμένη της βάφτισης.

Και όπως λέει άνθρωπος στο περιοδικό ΟΚ που παραβρέθηκε στη βάφτιση ήταν αρκετά συγκινημένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε όλη τη διάρκεια του Μυστηρίου, και ειδικά τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα.

 Δείτε τις φωτογραφίες από την βάφτιση της Υβόννης Μπόσνιακ που δημοσίευσαν τα περιοδικά ΟΚ, HELLO και YOU

[doptg id=”631″]