Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της “Greenpeace” και βρέθηκε στο ορεινό χωριό της Εύβοιας, τους Στρόπωνες, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του πρώτου ενεργειακού σχολείου.

Το νέο ενεργειακό σχολείο των Στροπώνων Ευβοίας έκανε το πρωί της Κυριακής αγιασμό, παρόλο που βρίσκεται στο μέσο της σχολικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η υποδοχή από τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου του χωριού ήταν ενθουσιώδης και ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Οι Στρόπωνες είναι από τα χωριά που, όταν χιονίζει, μένουν αποκλεισμένα. Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την “Greenpeace” προχώρησε στην ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου και δείχνει τη λύση στο πρόβλημα σε μια χώρα όπου εκατομμύρια πολίτες δεν διαθέτουν πλέον τα απαραίτητα για να ζεσταθούν αυτόν τον χειμώνα.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς δεν συμμετείχε μόνο στο σποτάκι της εκστρατείας για να μαζευτούν τα 40.000 ευρώ που απαιτούνταν για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου, αλλά έδωσε το «παρών» και κατά τη διάρκεια των εργασιών

e5r62bh33yg5h3ds3vhk5fh3yrj4

e5r62bh33yg5h3ds3vhk5fh3yrj2