Η Χριστίνα Λαμπίρη όχι μόνο ανεβαίνει στο σανίδι, αλλά ενσαρκώνει κι έναν… δεσπότη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια τρέχει και δεν φτάνει αυτές τις μέρες, αφού κάνει εντατικές πρόβες για το ντεμπούτο της στο θέατρο. Η δημοσιογράφος, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου και τώρα ήρθε η στιγμή να μετρήσει τις δυνάμεις της μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση «Οι προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη.

Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό θέαμα πάνω στην ξενοκρατία και τις ρίζες της στην ελληνική Ιστορία. Η Χριστίνα θα υποδυθεί έναν δεσπότη, έναν τραπεζίτη, αλλά και την… Πρωσία, τρεις ρόλους που αναμένεται να συζητηθούν. Εκτός από την παρουσιάστρια, στη σκηνή μαζί της θα βρεθεί και η κόρη της Μαρία Ισαβέλλα Βουλγαράκη, η οποία έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Ψυχολογία και την Εγκληματολογία, ενώ έκανε και μεταπτυχιακό στο human trafficking.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Espresso, οι δυο τους μαζί με μια πλειάδα ερασιτεχνών ηθοποιών θα κάνουν το ντεμπούτο τους την ερχόμενη Κυριακή, στις 21.00, στο προαύλιο του Λυκείου Ραφήνας, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Ξένου. Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει ο Θάνος Γεωργουλάς, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ έχει επιμεληθεί και το ντουέτο του δεύτερου με τον Αλ Μπάνο.

Tα έσοδα από τα εισιτήρια της παράστασης θα πάνε στην οικονομική ενίσχυση του ΠΣΠ (Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου).

t45353_3