Η Χρύσα Ρώπα ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή «ΦΜ Live» και κλήθηκε να απαντήσει στις ανατρεπτικές ερωτήσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Κάποια στιγμή, με αφορμή την ερώτηση πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε έξαλλη και γιατί, η γνωστή ηθοποιός αρχικά είπε: «Ελπίζω να μην σας φέρω σε δύσκολη θέση. Είναι κάτι που αφορά εσένα, Φώτη», ενώ στη συνέχεια εξήγησε με έντονο εκνευρισμό: «Επειδή έχω ζήσει για χρόνια στο Παρίσι και έζησα όλα αυτά τα όμορφα πράγματα, ότι δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου μπορούν να παντρευτούν ή να υιοθετήσουν ένα παιδί, μου έκανε εντύπωση ένας “κιτρινισμός” ενός συναδέλφου σας στην τηλεόραση. Μου φάνηκε αποτρόπαιο, όχι απλά αγενές και ότι δεν ήταν σωστό. Ήταν απάνθρωπο και πρέπει να το κοιτάξει αυτός ο άνθρωπος, κάποιο πρόβλημα έχει. Όποιος έχει την εξουσία της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου δεν μπορεί να καταθέτει μια τόσο προσωπική άποψη, είναι ντροπή. Κατάχρηση εξουσίας δεν πρέπει να κάνεις».

Η απόκτηση παιδιού από τον Φώτη Σεργουλόπουλο σχολιάστηκε έντονα από τις δύο πρωινές εκπομπές, βέβαια ο παρουσιαστής της μίας από τις δύο προχώρησε παραπέρα από έναν απλό σχολιασμό. Ποιος να είναι; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα