Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την πρεμιέρα στο Teatro μαζί με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη και τον Stan μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό “Εγώ”. Με ένα γλυκό χαμόγελο και ειλικρίνεια η Τάμτα εξομολογείται πως την πονά η απουσία του πατέρα της, μιλά για τη δικαστική διαμάχη του αδελφού της, τον έρωτα, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμη παιδί.
“Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό… Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις”, εξομολογείται η γνωστή τραγουδίστρια.
tamta2
Για την περιπέτεια με τη δικαιοσύνη που είχε πριν καιρό ο αδελφός της, δήλωσε: “Ακόμη και τώρα δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που μου προκαλεί αυτή η σκέψη. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ”.
Μιλώντας για τους άντρες και τον έρωτα, η Τάμτα αποκάλυψε: “Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι στη ζωή μου που δεν μου έκανε “κλικ” κανένας άντρας. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες”.
Τέλος, σχετικά με το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί, είπε:  “Σε αυτήν τη φάση νομίζω ότι δεν θέλω δεύτερο παιδί. Ίσως επειδή σκέφτομαι πάντα το χειρότερο σενάριο. Ίσως γιατί ήδη έχω νιώσει τις δυσκολίες του να μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου”.