Την Πέμπτη 19 Ιουνίου έγινε η ενθρόνιση του νέου βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, 46 χρονών, που είναι ο νεώτερος μονάρχης στην Ευρώπη, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στη νέα βασίλισσα Λετίθια, για την εμφάνιση που θα έκανε.

Τι κι αν πολλοί περίμεναν η νυν βασίλισσα της Ισπανίας να εμφανιστεί στην ορκωμοσία του συζύγου της Φελίπε με μια απαστράπτουσα τουαλέτα, κάτι τέτοιο δε συνέβη. Αντιθέτως εκείνη πραγματοποίησε μια απλή εμφάνιση κι ο λόγος; Γιατί δεν ήθελε εκείνη να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά ο σύζυγός της.

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας λοιπόν, επέλεξε να φορέσει κάτι εντελώς συνηθισμένο, ένα λευκό φόρεμα με ασορτί μαντό, του Felipe Varela, το οποίο στη λαιμόκοψη ήταν στολισμένο με μικρές πέτρες. Η λεπτομέρεια με τις πέτρες στη λαιμόκοψη που έδινε ένα πιο γκλαμ τόνο στην εμφάνιση ήταν και αυτή προσεκτικά σχεδιασμένη, αφού οι πέτρες ήταν στα χρώματα της ισπανικής σημαίας.

Τα παπούτσια της ήταν σε nude απόχρωση, όπως και η τσάντα της. Όσο για τα κοσμήματα; Αυτά έλειπαν, με εξαίρεση τα μαργαριτάρια που φορούσε στα αυτιά της. Το μακιγιάζ ήταν ελαφρύ και τα μαλλιά της χτενισμένα απλά. Λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, η πλεξίδα στα μαλλιά της που θύμιζε στέμμα. Αφού η ίδια επέλεξε να μη φορέσει τιάρα.

letithia6

letithia2

leithia5

letithia3

letithia7

spain5

spain8