O Liam Neeson φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του αντρικού περιοδικού «GQ» της αμερικανικής έκδοσης, φορώντας κοστούμι Emporio Armani και παπούτσια από τον ίδιο οίκο.

Ο 62χρονος ηθοποιός πιο ειλικρινής από ποτέ μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του, Natasha Richardson, το 2009, που τον έριξε στο ποτό: «Σταμάτησα να πίνω πριν από ένα χρόνο. Έπινα τόσο πολύ. Ξεκίνησα το ποτό από τότε που πέθανε η γυναίκα μου, το 2009. Ηταν τόσο δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Ποτέ βέβαια στη δουλειά, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, αλλά όλο το βράδυ. Καθόμουν με εσένα, για παράδειγμα, και έπινα ένα και μετά πήγαινα στο δεύτερο μπoυκάλι. Πριν τελειώσω το δεύτερο πήγαινα στο τρίτο. Κρασί Pinot Noir. Μόνο αυτό έπινα».

liam

Αυτό όμως που πραγματικά τον έσωσε, όπως εξομολογείται ο ίδιος, ήταν η ταινία «Taken»: «Επρεπε να έχω πιο καλή φυσική κατάσταση. Και είπα αυτό ήταν. Αρχικά πίστευα ότι αυτή η ταινία θα πάει κατευθείαν στα βιντεοκλάμπ. Αλλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Ηταν απίστευτο. Και έτσι άλλαξα την κατάσταση και είναι ωραίο».

liamn

Σχετικά με το αν επιδιώκει να βγει ξανά ραντεβού, να γνωρίσει κάποια άλλη γυναίκα, ο Neeson λέει: «Κρατάω τον εαυτό μου για τον εαυτό μου. Και μου αρέσει έτσι. Δεν κυνηγάω. Είμαι εντελώς αντίθετος με αυτό. Πώς θα ήταν ένα αρσενικό cougar; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ο,τι και αν είναι δεν είμαι έτσι».

liam3