Το 2013 ήταν μία πολύ καλή  χρονιά για την προσωπική ζωή των επωνύμων. Δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια που επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονιά για να πραγματοποιήσουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Ο πρώτος γάμος για τη χρονιά 2013 ήταν αυτός του Γρηγόρη Μπάκα, του ρεπόρτερ του Star Channel, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Κάτιας Πελεκονάκη. Η τελετή έγινε την πρώτη ημερά του 2013 στον Άγιο Ιωάννη, στο Μαρκόπουλο.

“Μυστικούς γάμους” επέλεξαν να κάνουν η Κατερίνα Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη, αλλά και η Εύα Αντωνοπούλου που παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. To 2013 επέλεξε και η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη να παντρευτεί τον καλό της Θωμά Κωσταντίνου. Ο γάμος τους είχε παραδοσιακό χαρακτήρα και έγινε σε στενό κύκλο.

Την κόρη του πάντρεψε το 2013 και ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας. Η Όλγα Μασλουμίδη ντύθηκε νύφη στη Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Μετά τη τελετή, ο Αντύπας τραγούδησε συγκινημένος στη δεξίωση του γάμου της κόρης του.

Στις 12 Ιανουαρίου 2013 έγιναν άλλοι δύο γάμοι στη Σύρο: η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Κουνέλη και ο Χρήστος Δάντης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου.

Στις  27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας έγινε ο γάμος του Ηλία Κόζα και της Χαράς στη Θεσσαλονίκη.

Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαριάννα Τουμασάτου.

Τον Οκτώβριο με ένα γάμο αστραπή, επέλεξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να παντρευτεί την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Αμαρουσίου, λίγο προν γεννηθεί η κόρη του ζευγαριου.

Τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία των real estate Βασίλη Αμβρόσιο, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, η μονάκριβη κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου, Καρολίνα.

Στις 2 Φεβρουαρίου παντρεύτηκε και ο Πρόδρομος, που τον γνωρίσαμε από το Big Brother, την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.

Το καλοκαίρι του 2013 παντρεύτηκε και η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου τον σύντροφό της Νικόλαο Φαρακλά.

Στην εκπνοή του 2013 παντρεύτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης την -με πολιτικό γάμο σύζυγό του- Αντελίνα Τελώνη. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Δεκεμβρίου στο Κεφαλάρι και αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε και η βάφτιση των δύο παιδιών του.

Ο τελευταίος γάμος του 2013 έγινε στις 17 Δεκεμβρίου. Ο δημοσιογράφος και άνκορμαν  του alpha, Αντώνης Σρόιτερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη ενώ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Οι επώνυμοι γάμοι των ελλήνων celebrities το 2013

[doptg id=”1228″]