«Πέρασα περιόδους μελαγχολίας. Δεν έχω πέσει στα πατώματα, δεν κατέληξα με χάπια, αλλά βίωσα στάδια μελαγχολίας.»
– Πώς λειτουργούσες τότε;
« Επειδή μου αρέσει πολύ η ψυχολογία και αναλύω κάθε άνθρωπο, αναζητούσα τα αίτια για τα οποία μου συνέβαινε οτιδήποτε, προσπαθώντας πάντα να είμαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό μου. Όταν αντιλαμβανόμουν τους λόγους, έμπαινα στη διαδικασία να αλλάξω τα πράγματα και να χαμογελάσω ξανά. Δεν είναι καλό να αφήνεις την αρνητική ενέργεια να σε επηρεάζει. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Γι’ αυτό λέμε άλλωστε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας. Πρέπει πάντοτε να είμαστε θετικοί, χαμογελαστοί και να πιστεύουμε στο καλό. Όσο πιο θετικά σκέφτεσαι, προσελκύεις και όμορφα πράγματα προς τα μέρος σου. Η αρνητική διάθεση τραβά το κακό. Ζούμε μία φορά. Πρέπει να το απολαμβάνουμε γιατί υπάρχουν σοβαρά προβλήματα γύρω μας»
– Πότε το αντιλήφθηκες;
«Αρκετά νωρίς. Δεν χρειάζεται να αποκομίσω προσωπικές εμπειρίες για να κα-ταλάβω κάτι. Μαθαίνω ακόμα και από αυτά που βλέπω και καταγράφω ότι βιώνουν οι άνθρωποι γύρω μου.»
– Σε πολέμησαν στην πορεία σου;
«Πάντα υπάρχουν κάποιοι που λίγο-πολύ με τον τρόπο τους προσπαθούν κάτι να κάνουν. Γενικά όμως δεν αναλώνομαι σε αυτά, δεν αφήνω να με επηρεάζουν. Αν κάποιος λειτουργήσει εναντίον μου, θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι δικό του, γιατί εκείνος ασχολείται μαζί μου. Εγώ απλά υπάρχω και κάνω τη δουλειά μου» τόνισε στο ΕΓΩ η Λάουρα Νάργιες.