Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε χθες στο Θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης η Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της, Δημήτρη Δαλάκο, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η νεαρή παρουσιάστριά έκανε και το δικό της ντεμπούτο φέτος στο θέατρο, παίζοντας στην παράσταση “Το σπίτι του Φρανκενστάιν” σε ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα!

Το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης “Δύο γυναίκες χορεύουν”, με τη Χρυσούλα Διαβάτη και τη Θάλεια Ματίκα, έδωσαν μεταξύ άλλων και αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz. Το govastileto.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τη Μαρίνα Ασλάνογλου και πολλοί άλλοι.

Δύο λόγια για το έργο, η μεγάλη μας ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη και μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της νέας γενιάς, η Θάλεια Ματίκα, συνυπάρχουν καλλιτεχνικά, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη, στην κεντρική παραγωγή του θεάτρου, με τη βραβευμένη δραματική κομεντί ”Δύο γυναίκες χορεύουν” του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος σύγχρονος Καταλανός συγγραφέας. Το έργο συστήνεται για πρώτη φορά σε ελληνική σκηνή. Γράφτηκε το 2008, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και διακρίσεις (βραβείο Μαχ καλύτερου έργου και παράστασης 2012).

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης “Δύο γυναίκες χορεύουν”

[doptg id=”985″]