Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του μίλησε για το ατύχημα που του άλλαξε την ζωή, καθώς και για τον θάνατο, που όπως λέει δεν τον φοβάται πια!

 «Ο θάνατος είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Γιατί πας στο πραγματικό σου σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο περιοδικό LIKE ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια εξηγεί πως σκέφτεται και βιώνει τη ζωή λέγοντας: «Αυτό που ζούμε εδώ πέρα δεν είναι η πραγματική ζωή, αλλά ένα τεράστιο προστάδιο. Πριν από ένα μήνα, έχασα ακόμα μια καλή μου φίλη από καρκίνο. Κατάλαβα λοιπόν, πως δεν αξίζει να αγχωνόμαστε για τίποτα, εκτός από την υγεία μας».

Ο Μέμος Μπεγνής έκανε γνωστή και την δική του περιπέτεια πριν επτά χρόνια, η οποία τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά στη ζωή του, αφού ένα γυαλί στον αυχένα θα ήταν αρκετό για να του στερήσει την ζωή. «Έπεσα πάνω σε ένα βάζο και έκοψα όλο μου το χέρι, τένοντες, νεύρα, τα πάντα. Μάζευα από κάτω τα δάχτυλά μου» και πρόσθεσε: «Χρειάστηκα πέντε ώρες χειρουργείο, νάρθηκα για δυο μήνες, με τα δάχτυλα μου να επανέρχονται ύστερα από έξι μήνες».