Ούτε σχεδιασμένο να το είχαν η Μιμή Ντενίση και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Εδώ και καιρό είναι στα μαχαίρια, αφού η Μιμή έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του  Τάκη, επειδή σατίριζε εκείνη και τον πρώην σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο.

Χθες βρέθηκαν και οι δυο στο “Παλλάς”,  στην παράσταση “Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά Μίμη Πλέσσα”. Την ώρα που ο Τάκης Ζαχαράτος μιλούσε για την κόντρα τους, “κραφώνοντας” την συνεχώς με τον αμίμητο τρόπο του, λέγοντας: «Α είναι εδώ; Δεν την πρόσεξα! Αλλά αν είναι εδώ, θέλω να πάω να της πω να γραφτώ στη σχολή, για να μου μάθει πώς να παίζω το τραίνο καλύτερα, και πως πέφτει η Λασκαρίνα απ΄το βόλι χωρίς να χαλάει το μαλλί! Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές. Ο καθένας είναι όσο χιούμορ έχει. Αν δεν έχεις χιούμορ, λειτουργείς με αγωγές. Αν έχεις όπως η Ζωζώ και η Μπάρμπα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα», η Μιμή ανέβηκε τις σκάλες και εμφανίστηκε από πίσω του!

Όταν τον ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι, εκείνος με πολύ χιούμορ είπε: «Πίσω μου σ΄έχω…» ! Γύρισε ο μισός προς το μέρος της, ενώ εκείνη πόζαρε στους φωτογράφους, και την “ξανακάρφωσε”, λέγοντας: «Συναντιόμαστε τώρα μετά από πολύ καιρό, αλλά κάνει ότι δεν με ακούει τώρα. Είναι το “ποζάρω αλλά έχω και το αυτί εδώ”!»

Η Ντενίση, όμως, έκανε την κίνηση ματ αφού άκουγε τα πάντα! Τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και απευθυνόμενη σε εκείνον και τις κάμερες είπε: «Πάντα αγαπιόμαστε! Θα τα βρούμε το 2014. Ποτέ δεν τα χαλάσαμε. Θαυμάζω αυτά που κάνει, μ΄αρέσει και τον αγαπώ. Είμαστε καλλιτέχνες. Να έρθεις στη σχολή μου, να κάνεις μάθημα στα παιδιά! Μερικές φορές τσαντίζομαι. Δεν έχω τσαντιστεί μαζί του επειδή έκανε εμένα, αλλά επειδή έκανε άλλα πρόσωπα, όπως τον πρώην άντρα μου!»

Η συνέχεια;  Αγκαλιές, φιλιά, πόζες και… λύτρωση αφού χώρισαν αγαπημένοι.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα