Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την γεύση που της άφησε το «Fame Story», αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το τέλος του γνωστού reality.

Αναφορικά με την γεύση που της άφησε το «Fame Story», η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Σκληρή εμπειρία! Μου πήρε χρόνο να καταλάβω ότι η τηλεόραση είναι διαφορετική από την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι θα το ξανάκανα. Απέκτησα μια αναγνωσιμότητα, αλλά είναι στο χέρι του καθενός να τη διατηρήσει. Υπήρξαν παιδιά που βγήκαν νικητές και σήμερα δεν είναι στα πράγματα. Ήταν πολύ σκληρό και για την οικογένεια μου. Θυμάμαι, όταν βγήκα από το παιχνίδι, η μητέρα μου ήταν 40 κιλά!», είπε η Ελεάννα Παπαϊωάννου στο περιοδικό YOU.

Όσο για το αν καβάλησε ποτέ το καλάμι, η ίδια αποκάλυψε: «Ναι, μετά το «Fame Story» το είχα καβαλήσει για τα καλά! Είχα μια υπεροψία που εκνεύριζε τους δικούς μου, είχα την αίσθηση ότι όλα γύριζαν γύρω μου, αλλά δεν ήταν τελείως παράλογο αυτό. Όταν μπήκα στο σόου, δεν φανταζόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί ήταν και το πρώτο του είδους. Μετά από τρεις μήνες που σε παρακολουθεί όλη η Ελλάδα, που σε σταματούν στο δρόμο και σου μιλάνε με το μικρό σου όνομα και είσαι μόνο 18 χρονών, βρες μου έναν που δεν θα την ψώνιζε. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Η οικογένεια μου έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί με… ξενέρωσαν απότομα και άκομψα. Θυμάμαι τότε κόντεψα να πάθω αγοραφοβία, γιατί έβγαινα έξω και ο κόσμος με κοιτούσε εξονυχιστικά. Ένιωθα αμηχανία και άρνηση».

eleana01