Στο Νησί της Αποκάλυψης βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για να συναντηθούν με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης του τουρισμού στο νησί. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έφτασαν από τη Σάμο με ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού το απόγευμα της Πέμπτης 21 Αυγούστου.

Στο λιμάνι τούς υποδέχτηκε ο δήμαρχος της Πάτμου Γρηγόρης Στόικος, ενώ το επόμενο πρωί είχαν προγραμματισμένη σύσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο του νησιού. Αμέσως μετά βρέθηκαν για μπάνιο ΟΚ!. Εκεί συναντήθηκαν και χαιρετήθηκαν θερμά με την Τζένη Μπαλατσινού η οποία παραθερίζει στο νησί όλο το καλοκαίρι.

Στην παρέα τους ήταν και ο εξάδελφος της υπουργού, παρουσιαστής της εκπομπής “Όλα για την υγεία μου” Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Το ίδιο βράδυ μάλιστα η πολυμελής παρέα – μαζί τους και η επιχειρηματίας Άννυ Καλογιάννη – βρέθηκε για φαγητό σε εστιατόριο στη Χώρα. Το Σάββατο, σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, επισκέφθηκαν τους Αρκιούς, ενώ την Κυριακή αναχώρησαν με προορισμό τη Σάμο.

Δείτε φωτογραφίες

balatsinou1

balatsinou2

balatsinou3

balatsinou4

balatsinou5