Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο “TV Έθνος” και μίλησε για την συμμετοχή του ως coach στο νέο talent show του ΑΝΤ1 το  «The Voice», για τις δυσκολίες που πέρασε, για το διαφορετικό πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος με την Άννα Βίσση και φυσικά για την σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ.

-Για τον ρόλο του στο «The Voice»

Μου αρέσει ο όρος προπονητής. Δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά, που ξέρω πολύ καλά πως νιώθουν γιατί έχω περάσει κι εγώ ακριβώς από την ίδια διαδικασία. Είμαι πανευτυχής για τη συμμετοχή μου διότι με τρελαίνει το ίδιο το «Τhe Voice» και γιατί περιστοιχίζομαι από καλλιτέχνες δίπλα μου και μια ομάδα επαγγελματιών. Καιρό μου περνούσε η ιδέα της τηλεόρασης και ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο φίλος μου Νίκος Αλιάγας. Το παρουσιάζει στη Γαλλία με τεράστια επιτυχία και πραγματικά με πώρωσε!

-Για τις αστείες ατάκες που λέει στην Δέσποινα Βανδή

Κάνουμε πλάκα με τη Δέσποινα, τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε. Φαντάσου να πάρω και λίγο αέρα.

-Για τις δυσκολίες που έχει περάσει

Αν θες να δεις το μέλλον σου πρέπει να μπορείς να το σχεδιάσεις. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου και να μπορώ ξανά να σκέφτομαι πιο θετικά για το αύριο. Και δόξα τω Θεώ, το καταφέρνω πάλι. Έχω αγωνιστεί πολύ στη ζωή μου, κατάφερα να μην αντιδράσω σε προκλήσεις της στιγμής και συνέχισα να προσπαθώ να μην το βάλω κάτω, ακόμα κι όταν όλα έμοιαζαν βουνό.

-Για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση φέτος

Δεν απαρνήθηκα τη νύχτα, ούτε αποφάσισα να γίνω θεατράνθρωπος! Απλώς μου δόθηκε η ευκαιρία για κάτι διαφορετικό μαζί με μια φίλη και καλλιτέχνιδα που υπερεκτιμώ, την Άννα Βίσση, για μια παράσταση πολύ όμορφη.

-Για την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ και πως είδε την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά

Καταρχάς να πω ότι προς Θεού, δεν απαγορεύω ούτε στην σύντροφό μου ούτε σε κανέναν που είναι δίπλα μου να μιλά ή να εκτίθεται δημόσια. Το ότι τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου έχει η ίδια αποφασίσει να μη μιλά δεξιά και αριστερά όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω της επωνυμίας μου εμένα ως άντρα με τιμά. Τώρα έκανε ένα δικό της βήμα επαγγελματικό, είχε ανάγκη να βγει να δείξει τη δουλειά της και υπήρχε λόγος να το κάνει.