Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ για πρώτη φορά αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της. Πως ήταν στα 17 της και αν την έχει πιάσει ποτέ κρίση ηλικίας.

«Όχι δεν με έχει πιάσει κρίση ηλικίας. Στα 17 μου είχα άσπρα μαλλιά, όχι και τόσο καλή όραση και ρευματισμούς στον αυχένα. Όλα τα γεροντικά τα πέρασα σε μικρή ηλικία και ευτυχώς έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τον αγνοώ τον χρόνο που περνά. Διαφορετική είναι η ηλικία της εξωτερικής εμφάνισης και διαφορετική της ψυχής σου. Ωριμάζω δεν σημαίνει πάντα κάτι καλό, σημαίνει βάζω και μία ασπίδα στον πόνο. Τις λαχταρώ τις εποχές που δεν ήξερα πόσο πονούν ορισμένα πράγματα και είχα θάρρος και έλεγα «ας καώ». Τώρα φοβάμαι να καώ» είπε η ηθοποιός.

Και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αποκαλύψει: «Είμαι 48 εξωτερικά και ψυχικά είμαι μεταξύ 12 και 30». Όσο για το πόσο καθόρισαν την ζωή της τα παιδικά της χρόνια; «Αρκετά. Μία αίσθηση που πάντα θα με κυνηγά είναι αυτή της ανεπιθύμητης. Γιατί ήμουν το δεύτερο παιδί και σε μία οικογένεια όπως η δική μου, που τα φέρναμε δύσκολα οικονομικά, ένιωθα πως ήμουν μπελάς. Αυτό με έχει κάνει διεκδικητική και να κυνηγώ την αγάπη»!