Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στα MTV Video Music Awards 2014, που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο “Forum Theater” της Καλιφόρνιας, ήταν η στιγμή της βράβευσης της Μπιγιονσέ από τον σύζυγό της, Τζέι Ζ και τη μόλις δυόμισι ετών κόρη τους, Μπλου Άιβι.

Ωστόσο, το στιγμιότυπό τους αυτό ήταν που πρόδωσε και τον χωρισμό της 32χρονης από τον 44χρονο, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί που ανέλυσαν τη γλώσσας του σώματος τους. «Βλέπω πολύ πόνο στο πρόσωπο της Μπιγιονσέ», τονίζει η ειδική στη γλώσσα του σώματος Σούζαν Κόνσταντιν και συνέχισε: «Προσπαθεί να συγκρατηθεί. Φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν τρέφει κανένα συναίσθημα». Η αναλύτρια, η οποία εργάζεται και ως σύμβουλος ενόρκων, σημειώνει ότι οι μικροεκφράσεις πολλές φορές προδίδουν τα πραγματικά συναισθήματα. Σημειώνει ότι η γλώσσα του σώματός της σταρ δείχνει ότι μάλλον βρίσκεται στη μέση ενός συναισθηματικού τραύματος και δεν έχει φτάσει στο στάδιο της αποδοχής, “χαμογελάει ψεύτικα, αν ήταν πραγματικά ευτυχισμένη, τα φρύδια της θα ήταν σηκωμένα και τα μάτια της πιο ανοιχτά». Όσον αφορά το πρόσωπο του Τζέι Ζ τόνισε: «Είναι αυτό που λέμε ένα επίπεδο πρόσωπο. Δεν υπάρχει καμία έκφραση».

Και όπως αναφέρει ρεπορτάζ των New York Post, το διάσημο ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του, παρά τις προσπάθειές του να πείσουν για το αντίθετο.

jay-z-beyonce1