Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου μίλησε μεταξύ άλλων για την ηλικία της, τον έρωτα και τον σύντροφό της, Μάνο Ιωάννου.

– Έπαθες ποτέ κρίση ηλικίας;

Στα 36 μου! Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ, άκου τώρα… Σε άσχετη ηλικία. Ούτε στα 30, ούτε στα 40 μου. Από τότε ποτέ ξανά.

– Στα 49 σου θεωρείς ότι είσαι στην καλύτερή σου φάση;

Όχι, πιστεύω ότι είμαι σε μία κανονική φάση. Στην καλύτερή μου φάση μπορεί να ήμουν στα 42 μου ή να είμαι στα 53 μου. Ποιος ξέρει! Σήμερα, στα 49, είμαι μία κανονική γυναίκα, έχω μία κανονική ζωή και είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτό. Προσέχω τον εαυτό μου τόσο όσο, γυμνάζομαι, τρώω καλά και προσεκτικά, κοιμάμαι καλά, αγαπώ αυτούς που αγαπώ, με αγαπούν όσοι θέλω να με αγαπούν και γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια αυτούς για τους οποίους δεν μου καίγεται καρφάκι. Ζω μία ελεύθερη ζωή, χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Φροντίζω τα αδέσποτα, τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν.

Ο έρωτας έχει ηλικία;

Όχι, δεν το πιστεύω. Στην ηλικία που είμαι σήμερα, είμαι ερωτευμένη, ερωτεύομαι, με αφορά το άθλημα… (γελάει). Πιο μετά, δεν ξέρω αν θα με αφορά ο έρωτας, σίγουρα δεν θα ερωτεύομαι για πάντα. Κάποια στιγμή, θα μου τελειώσει και θα αλλάξουν οι προτεραιότητες στη ζωή μου. Έχω δει 40ρηδες να είναι καταρρακωμένοι και 75χρονους να ζουν μία συντροφική ζωή.

– Φέτος, έκλεισες ένα χρόνο σχέσης με τον Μάνο Ιωάννου. Περίμενες ότι θα κρατούσε τόσο πολύ;

Νομίζω πως όχι, γιατί στην αρχή δεν τον ήξερα και ήμουν αρκετά επιφυλακτική. Πίστευα ότι θα ήταν μία ιστορία με μικρή διάρκεια. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανέτρεψε άρδην την αρχική μου άποψη και μου άλλαξε γνώμη. Με κέρδισε γρήγορα και άμεσα. Ειλικρινά σου μιλάω, δεν με κέρδισε μόνο με την ομορφιά του. Σαφώς και η πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική εμφάνιση και ο Μάνος είναι από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου. Το πιστεύω ακράδαντα! Τον καμαρώνω και τον θαυμάζω. Αλλά η ομορφιά, είναι το πρώτο πράγμα που απομυθοποιείται σε μία σχέση και το πρώτο πράγμα που βαριέσαι. Στον Μάνο ερωτεύτηκα και αγάπησα άλλα πράγματα. Το χιούμορ του, που με κάνει να γελάω ασταμάτητα, τις ευαισθησίες του, την τρυφερότητά του και μπορώ να σου πω, ότι τον έχω αγαπήσει πραγματικά.