Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο βαφτίστηκε χτες ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά. Ο Νινίκος – όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά η μητέρα του- πήρε το όνομα των δύο παππούδων του (που είναι συνονόματοι), και επίσημα πια. Το μυστήριο της βάφτισης τελέστηκε στο Μοναστήρι του Άξιον Εστί στον Βαρνάβα και νονά ήταν η Ελληνοαμερικανίδα Βιβιάννα Καραμάνη, η οποία είναι στενή φίλη της Σοφίας και, όπως κι εκείνη, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, από τους πρώτους που έφτασαν στο μοναστήρι ήταν η Άννα Βίσση, η οποία…πετούσε από τη χαρά της, καθώς – όπως έχει ομολογήσει η ίδια – είναι μια ευτυχισμένη χαζογιαγιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια φορούσε ένα απλό σύνολο σε άσπρο – μαύρο και πόζαρε με άνεση στα φλας. Το ίδιο έκανε και η κόρη της Σοφία, η οποία, αν και έπρεπε να είναι αφοσιωμένη στον νεοφώτιστο που επιζητούσε την αγκαλιά της μαμάς ου, χαμογελούσε σε όλους τους φωτογράφους και δεν δυσανασχέτησε στιγμή.

Με πολύ άνετο look εμφανίστηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας κρατώντας από το χέρι τον χαριτωμένο γιόκα τους Αντρίκο. Εκεί, βέβαια, ήταν η αγαπημένη κυρία Σοφούλα, γιαγιά της Σοφίας και μητέρα της Άννας Βίσση, η αδερφή της Νίκη Βίσση – Μπούφη με τις κόρες της, οι γονείς του Θανάση Πανουργιά, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς και λίγοι φίλοι των γονιών του μικρού Νικόλα.

Το “παρών” έδωσε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αγκαλιά με τον γιο του, στην πρώτη κοσμική εμφάνιση του μικρούλη. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε γλέντι στο εστιατόριο Κιμωλία με τον Μανώλη Κονταρό στο τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες

vissi

vissi2

vissi4