Εφτά χρόνια από το θάνατο της μητέρα της  Μαρσελίν Μπερτράν, η Αντζελίνα Τζολί νιώθει σαν να μην έφυγε ποτέ από δίπλα της! Η 39χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έχει μια ιδιαίτερη «σύνδεση» με τη μαμά της. Όπως είπε η Τζολί στο το περιοδικό «Marie Claire» θεωρεί πως η μαμά της, συνεχίζει να την επηρεάζει μέχρι και σήμερα την ζωή της, ενώ πιστεύει πως έπαιξε ρόλο ακόμα και στον γάμο της με τον Μπράντ Πιτ, το καλοκαίρι!

«Αν και ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος, για τα παιδιά της μπορούσε να κινήσει βουνά. Αυτό είναι κάτι που πάντοτε θαύμαζα στις γυναίκες! Αυτή την μίξη γλύκας αλλά και δύναμης!» είπε και πρόσθεσε πως η Μαρσελίν εμφύσησε μέσα της, το πνεύμα της φιλανθρωπίας: «Πάντοτε προσπαθούσε να καταλάβει την πολυπλοκότητα του κόσμου. Είχε μεγάλη καρδιά, η οποία ήταν ευαίσθητη στην βία».

pittangie

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια του γάμου τους, ο Μπράντ Πιτ ετοίμασε ένα ιδιαίτερο μήνυμα αφιερωμένο στη μητέρα της, το οποίο είχε τοποθετήσει στο εσωτερικό του ναού στη Νότια Γαλλία όπου έγινε το Μυστήριο, ενώ η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα δικό της δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού.

Τέλος, αναφερόμενη στο αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, είπε: «Δεν είμαι σίγουρη… Νιώθω να έχω επαφή με την μητέρα μου όταν φροντίζω τα παιδιά μου. Νιώθω την επιρροή της πάνω μου. Βλέπω ότι ο τρόπος που τα μεγαλώνω, μοιάζει με τον τρόπο που με μεγάλωσε εκείνη. Ναι, η μητέρα μου είναι πάντα δίπλα μου, όλη την ώρα!»