Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι Έλληνες celebrities ξεχύθηκαν στους δρόμους και στα μαγαζιά για να πάρουν δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ άλλοι απόλαυσαν τις βόλτες τους με τα παιδιά τους. Τι είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε;

Ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν ντυθεί γαμπρός πήγε στην παρουσίαση του  νέου δίσκου του Stan, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε βόλτες μαζί με τους γιους της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαθανατίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο αυτοκίνητό της, η Σόφη Πασχάλη μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου έκαναν τις βόλτες τους στα νότια προάστια. Η  Μαρί Κυριακού με την αγαπημένη της μητέρα εντοπίστηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, η Εριέττα Κούρκουλου βρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος ρούχων στα βόρεια προάστια μαζί με επώνυμους φίλους που ήταν στο πλευρό της. Η Δούκισσα Νομικού και άλλοι celebrities έδωσαν το παρών στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΑΝΤ1, η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της, η Άννα Πρέλεβιτς διασκέδασε στον Γιώργο Σαμπάνη μαζί με τη μητέρα της και ο Τρύφωνας Σαμαράς παρουσίασε το “Stand Up Comedy” στο οποίο πρωταγωνιστεί στη Βουλιαγμένη.

Την περασμένη εβδομάδα οι πρεμιέρες είχαν την τιμητική τους, ο Τόλης Βοσκόπουλος με τον Μίμη Πλέσσα και η θεατρική παράσταση “Τοκ- Τοκ”, η Πέγκυ Ζήνα τέλος, με ροκ look έκανε τις αγορές της μόνη της σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Δείτε τις βόλτες των celebrities λίγο πριν τα Χριστούγεννα την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”1202″]