Δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του Paul Walker, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα,ο κόσμος της διεθνούς showbiz. Οι αστέρες του Hollywood εκφράζουν μέσα από μηνύματά τους στα social media τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 40χρονου πρωταγωνιστή του “Fast & Furious”.

«Η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ, κανείς δεν μπορεί να με κάνει να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό. Πατέρα Θεέ, προσεύχομαι να δώσεις φως στην αιτία. Απλώς δε μπορώ να καταλάβω. Η καρδιά μου πονάει, πάει να σπάσει. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι αυτό είναι πραγματικό. Προσευχηθείτε δυνατά για το μοναχοπαίδι του και την οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Tyrese Gibson.

Συγκλονισμένος κρατώντας ένα λουλούδι, o συμπρωταγωνιστής Paul Walker του στις ταινίες “Fast & the Furious”, Tyrese Gibson πήγε στο σημείο του δυστυχήματος και ξέσπασε σε κλάματα. 

 

O Tyrese Gibson

filospaul

Στη συνέχεια, μάλιστα πήρε ένα κομμάτι από τα απομεινάρια του δυστυχήματος, λέγοντας πως θα το κρατήσει για πάντα, ώστε να έχει μαζί του, την ενέργεια του Paul Walker.

tyrese1

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης όμως, είναι πως η ταινία «Fast & Furious», προμήνυε το θάνατο του 40χρονου ηθοποιού. Πρόκειται για μια σκηνή που έχει σβηστεί από το «Fast&Furious 7», αλλά συμπεριλαμβάνεται ως extra (σκηνή), σε DVD και Blu-ray, για το «Fast&Furious 6», και έχει ως εξής: Ο Paul Walker, ως «Brian O’ Conner», μιλά με τον Tyrese Gibsdon, «Roman Pierce», κατά τη διάρκεια της κηδείας του «Han» και της «Gisele».

Κάποια στιγμή, ο «Pierce», γυρίζει στον «Brian», και του λέει:«Υποσχέσου μου Brian, όχι πια άλλες κηδείες!»Με τον Brian (Paul Walker), να του απαντά: «Μόνο μια ακόμα!» Το απόσπασμα αυτό, είναι άκρως ανατριχιαστικό, μιας και στην ουσία, ο Paul Walker ήταν σαν κατά κάποιο τρόπο, να προοικονομούσε τη δική του κηδεία.

Ο 46χρονος συμπρωταγωνιστής του Walker, Vin Diesel, δηλώνει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του φίλου και συνεργάτη του.

vin

Ο ηθοποιός σε φωτογραφία του μαζί με τον Walker, που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε : «Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πολύ. Δε μου έχουν μείνει λόγια. Ο Παράδεισος απέκτησε έναν ακόμη άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Chistopher Bridges νωρίτερα, έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς στο Facebook για τον θάνατο του Paul Walker, δηλώνοντας συντετριμμένος. Μάλιστα, την ανάρτησή του την συνόδευσε με μία συγκινητική φωτογραφία με τα μέλη του καστ της ταινίας να κρατούν τα χέρια.

lidacris

«Το ταπεινό σου πνεύμα έγινε αισθητό από την αρχή, όπου βρισκόσουν έσπερνες ευλογία, με την παρουσία σου άφηνες πάντα ένα σημάδι. Ήμασταν σαν αδέρφια και τα γενέθλια μας είναι με μόλις μία μέρα διαφορά. Θα κρατήσεις για πάντα μια θέση στις καρδιές όλων μας. Η κληρονομιά σου θα ζει για πάντα. R.I.P.», έγραψε.

« Όλη μου η δύναμη, η αγάπη και η πίστη στην οικογένεια Walker για αυτήν την σπαρακτική στιγμή. Βρίσκουμε τη δύναμή μας… υπό το φως του. Σε αγαπώ, αδελφέ μου», έγραψε στο Twitter ο Dwayne Johnson.

johnoson

 

paul

Ανάμεσα στα αστέρια που δημοσιοποίησαν τις σκέψεις τους σχετικά με το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο είναι και η Μαρία Μενούνος, που έχει χάσει έναν ξάδελφό της με τον ίδιο τρόπο. «Πήρα συνέντευξη από τον Paul πολλές φορές… Πολύ γλυκός και ταπεινός. Τι τραγωδία», δήλωσε.

menounos

«Η καρδιά μου έχει συντριβεί από την είδηση ​​ότι ο φίλος μου Paul Walker απεβίωσε. Όλες οι προσευχές και η φώτιση στην κόρη και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Michael Ealy.

«Ο Paul ήταν ένα καλό παιδί. Είχε συνείδηση και ήταν ασυμβίβαστος στο Χόλιγουντ. Ήξερε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο στη ζωή και έζησε με αυτόν τον τρόπο. Χαίρομαι που σε γνώρισα αδελφέ μου», έγραψε ο Ryan Phillippe.

Η Jessica Alba που πρωταγωνίστησε μαζί του το 2005, στην ταινία “Into the Blue” έγραψε: «R.I.P Paul Walker – ήταν ένα αξιαγάπητο πρόσωπο τόσο γλυκό και γειωμένο. Η καρδιά μου είναι στην οικογένειά του».

zoe

Ο συμπρωταγωνιστής του στο “The Skulls”, Joshua Jackson είπε: «Να πάρει. Δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιος τόσο γεμάτος ζωή να φεύγει τόσο σύντομα. Οι σκέψεις μου στην οικογένεια του. RIP Pauly Walker». «Όταν εγώ και ο Paul γυρίσαμε το  The Skulls, πέρασα υπέροχα. Ήταν ένας από τους πιο καλούς με γενναιόδωρο πνεύμα ηθοποιούς που έχω δουλέψει ποτέ», έγραψε η Hill Harper.

Ο James Van Der Beek είπε: «Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας απόψε στους φίλους και την οικογένεια του Paul Walker και ειδικά στο μικρό του κοριτσάκι. Πόσο λυπηρό. Πολύ βαριά η καρδιά μου απόψε».

walkercar Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό τροχαίο του Paul Walker και του καλού του φίλου Roger Rodas και τώρα εξετάζουν οι Αρχές. Σύμφωνα με αυτές δεν αποκλείεται το συμβάν να προκλήθηκε από βλάβη του αυτοκινήτου.  Σύμφωνα με το TMZ, πηγές θέλουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κολλητός φίλος του Walker να είχε μηχανική βλάβη, πιθανότατα από κάποια διαρροή υγρού.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται από άτομα που δουλεύουν στο χώρο που ήταν σταθμευμένο το ακριβό όχημα πριν το τροχαίο και σύμφωνα με τους οποίους υπήρχαν στο έδαφος ίχνη από υγρά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πιθανότητα για διαρροή υγρών ενισχύεται και από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο μπροστά μέρος και όχι στο πίσω που είναι και ο κινητήρας του.Προς το παρόν πάντως, τίποτα δεν είναι σίγουρο για τις αιτίες του ατυχήματος, αλλά ελέγχονται όλα τα ενδεχόμενα.