Μία γεμάτη εβδομάδα ήταν αυτή που πέρασε για τους Έλληνες celebrities, αφού όπως είδαμε οι υποχρεώσεις αλλά και οι βόλτες ήταν πολλές, άλλες πρωινές κι άλλες βραδινές.

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που μας πέρασε η Μάρα Δαρμουσλή έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη να κάνει ψώνια στη Γλυφάδα μαζί με τον σκύλο της, τον Μπρούνο, πολλοί ήταν όμως, και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “I will survive”. Ο Άλκης Κούρκουλος γιόρτασε τα 47α γενέθλιά του σε γνωστό μαγαζί στην Ερμού, η Ελένη Μενεγάκη εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό έξω από το studio της εκπομπής της.

Η Εριέττα Κούρκουλου με τον φίλο της Κώστα Μαρτάκη έκαναν βόλτες το πρωί στη Γλυφάδα και η Εύη Βατίδου πήγε με τα παιδιά της στον Παρνασσό για σκι. Η Αγγελική Ηλιάδη εθεάθη με τον γιο της σε τρυφερές στιγμές, η Δέσποινα Καμπούρη γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της με την οικογένειά της, ενώ παρέλαση επωνύμων είχαμε στην πρεμιέρα των Πλούταρχο- Πλέσσα στο “Παλλάς”.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Καίτη Γαρμπή και πολλοί επώνυμοι της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στην “Πειραιώς 131”, η Σύλβια Δεληκούρα με τη Μαρία Σολωμού έκαναν τις αγορές τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια  και η Δέσποινα Βανδή εθεάθη στα νότια προάστια να κάνει αγορές.

Δείτε πού πήγαν και τι έκαναν οι επώνυμοι την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”1288″]